SONY DSC

Talenter til stencilmaling søges!

Per Corell har i mange år arbejdet med stencils når han malede sine karateristiske billeder, bl.a. på Christianias plankeværk. Gennem årene har han forfinet teknikken, som han selv har opfundet. Den består i at han deler billedet op i en række lag, som hver især skæres ud med laserteknik i plastikfolier. Når hele sættet af folier eller ”stencils” er færdigt, går malingen i gang. I rækkefølge lægges derefter folierne på baggrunden, og med spraymailing tegnes den del af billedet, som folien tillader. Derefter lægges den næste folie på, der sprøjtes igen osv.

Fordelen ved teknikken er, at med et sæt færdige stencils, er det muligt at lave mange kopier af billedet hurtige. Det ses fx i ovenstående billede med englene, hvor de samme stencils er brugt til alle englene.
Per Corell har nu fået lidt midler fra lokaludvalget til et specifikt projekt i Prinsessegade og tilbyder i forbindelse med udarbejdelsen af projektet at indvi nye talenter i teknikken. Hvis du er interesseret i at lære hvordan han gør, så kan du skrive til ham på per.corell snabela privat.dk.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.