foetex kroeyers plads

Posthus hos Føtex på Krøyers Plads

25. september åbner der posthus på Christianshavn. Det er føtex Food på Krøyers Plads, der fremover kommer til at tilbyde postservice til christianshavnerne.

– Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det lettere for christianshavnerne, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes, siger Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord.

Posthuset hos føtex Food har åbent alle ugens dage fra kl. 7.00-22.00. Her kan kunderne hente pakker bestilt til direkte afhentning på posthuset. Der kan også
sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto. Pakker bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere, vil fortsat blive lagt til afhentning i posthuset hos Meny på Vermlandsgade.

– Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det lettere for christianshavnerne, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes, siger Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord.

Posthuset hos føtex Food har åbent alle ugens dage fra kl. 7.00-22.00. Her kan kunderne hente pakker bestilt til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto. Pakker bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere, vil fortsat blive lagt til afhentning i posthuset hos Meny på Vermlandsgade.

– Vi glæder os til at få posthus i butikken. Det er en ekstra, god service for vore kunder, at de også kan hente deres pakker sendt med PostNord hos os, siger Lasse Johansen, butikschef hos føtex Food på Christianshavn.

I alt har PostNord mere end 1.500 pakkeudleveringssteder over hele landet, hvoraf de ca. 1.050 er posthuse og ca. 475 er pakkebokse.
Der er 1 kommentar

Send

Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.