henriette eriksen4

Ny kosmetolog i Prinsessegade

Christianshavn er blevet en klinik for hudpleje rigere. I marts 2018 åbnede Henriette Eliasen nemlig hos Cosmetica i Prinsessegade 23, som i den sammenhæng er udvidet med en ny kosmetologisk afdeling.

Henriette Eliasen er uddannet kosmetolog og hendes store interesse er hudpleje, og herunder især ”problem”- hud. Det er ikke kommet af intet – Henriette har selv i mange år været plaget af akne og har haft rig lejlighed til at prøve forskellige behandlinger. Hendes konklusion er at kost, søvn, hormoner og humør alle har betydning, foruden naturligvis hvilken behandling man bruger. Hendes produkter til hudpleje er alle økologiske.

Læs mere om Henriette Eliasen på hende hjemmeside.


Kosmetolog Henriette Eliasen, nu i Prinsessegade.

Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.