DSC03718

Kære christianshavnere!

Bolig søges på Christianshavn fra 1. november

Min mand og jeg skiftede for 3,5 år siden Christianshavn ud med Californien. Nu vender vi hjem til Danmark, men har i mellemtiden måttet vinke farvel til vores almene bolig på Strandgade. Vi drømmer dog om igen at bo på Christianshavn (eller tæt på) og søger derfor en bolig til leje/ fremleje i 1-12+ måneder (hvis det er mindre end 3 måneder må det gerne være møbleret, ellers umøbleret). Helst 3 værelser, men 2 er også en mulighed. Del gerne hvis du kender nogen der kender nogen! På forhånd tak for hjælpen :-) Mvh Henrik, Karen og baby Alfred.

Venlig hilsen

Karen Møller

Karenmoeller3@gmail.com

linkedin.com/in/karenmoeller

Karensblog.dk

Phone: +1 415 966 6334
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.