flerfunktionelle affaldslosninger

Har du brug for en flerfunktionel affaldsløsning?

Kom med dit affald og tag en god bog med

Nu står der to flerfunktionelle affaldsløsninger to steder på Overgaden neden Vandet ved kanalen: Ved B&W-porten og ved Bådsmandsstræde.

Ved Bådsmandsstræde er der også opsat et bog-bytteskab. Her kan man sætte en bog eller tage en bog med hjem. Vi opfordrer dog til, at du holder dig til højest 2 bøger om dagen.

De “flerfunktionelle affaldsløsninger” indvies lørdag 6. oktober kl. 13 ved B&W-porten og kl. 14 ved Bådsmandsstræde. Medbring evt. en pose med følgende genanvendelige affaldstyper: PAPIR, PAP, PLAST og METAL. Der er kaffe og varm kakao, når du kommer.

Affaldsløsningerne er bygget til de christianshavnere, der har små gårde og derfor ikke plads til de mange affaldsbeholdere, især i Wildersgade og Strandgade. Vi håber derfor, at de finder vej med deres sorterede affald til de to affaldsløsninger.

Affaldsløsningerne er et eksperiment, som vil stå der et år. I det år vil Teknik- og Miljøforvaltningen (TMF) stå for det praktiske, og renovationsfolkene vil tømme beholderne i forbindelse med den tømning som i forvejen sker i vores andre private gårde og ejendomme.

Når året er gået, skal vi – og du er velkommen også – evaluere hvordan det er gået. Måske skal det blive stående. Måske skal det flyttes et andet sted hen, hvor en ejendom vil overtage anlægget og bruge det. Måske vil TMF flytte det et andet sted hen, hvor det kan gøre gavn. Det må vi finde ud af i løbet af tiden, der kommer.

Du er altid velkommen til at kontakte lokaludvalg eller TMF, hvis du har ris eller ros. Der vil også være kontaktinformation på de to Flerfunktionelle Affaldsløsninger.

Hilsen fra Genbrugsgruppen under Christianshavns Lokaludvalg.

PS: Christianshavnere plejer at være gode til at finde på kælenavne til bygninger. Hvis du har et forslag til, hvad vi skal kalde de to steder, så vil vi meget gerne høre fra dig. Et mere mundret navn end Flerfunktionelle Affaldssorteringsløsninger er meget velkomment.
Der er 1 kommentar

Send

Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.