c400

Sæt kryds i kalenderen og vær med til Christianshavns 400 års jubilæumsfest

Se det fulde program her

Weekenden den 17 – 19. august fejrer vi Christianshavns 400 års fødselsdag. I samarbejde med Christianshavns Lokalhistoriske Arkiv er vi i fuld gang med at planlægge jubilæumsfesten. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Jubilæumsfesten strækker sig over en hel weekend og rummer alt fra fælles brunch på Snorrebroen, filmvisning på Knippelsbro, kunsthåndværk og loppemarked – debatter om Christianshavns udvikling, guidede byvandringer, koncerter og meget mere.

Christianshavns historie er lang og spændende. Det vil vi gerne fejre og fortælle om, ligeså vel som vi gerne vil debattere bydelens fremtid med jer.

Sæt kryds i kalenderen og tag del i festlighederne!

__________________________________________________________________________________________________________________________________

OBS: Lørdag den 18. august kl. 10.00 – 12.00 serverer LALALA i anledning af jubilæet brunch ved langborde på Snorrebroen. Der er begrænsede billetter, så det gælder om at være først til mølle.

Køb din brunch-billet og få en lækker brunch-boks her: https://billetto.dk/da/e/brunch-pa-snorrebroen-billetter-300264

OBS: Søndag den 19. august er der jubilæumsloppemarked langs Overgaden Neden Vandet, hvor der vil blive opstillet 80 stadepladser. Booking af stadepladser er gratis. Du kan læse mere her og booke din plads: Loppemarked

Det er muligt at downloade det fulde program for jubillæumsweekenden her: Program

Orientér dig evt. yderligere på jubilæumsfestens facebook her: https://www.facebook.com/chr400/

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.