c400

Jubilæumsfest for Christianshavn

Sæt kryds i kalenderen og vær med til Christianshavns 400 års jubilæumsfest.

Weekenden den 17 – 19. august fejrer Christianshavns Lokaludvalg, i samarbejde med Christianshavns Lokalhistoriske Forening, Christianshavns 400 års jubilæum. Planlægningen er i fuld gang og rummer forskellige aktiviteter forskellige steder i bydelen.

Der vil være sceneoptrædener, kridttegning, lopper, filmvisning, cirkus, debatter og lækker mad og meget mere.

Fredag den 17. er jubilæets centrum på Christianshavns Torv, mens det om lørdagen forgrener sig ud til Dronningensgade og Sankt Annæ Gade. Og søndag rundes weekendens arrangementer på Overgaden Oven Vandet og Overgaden neden Vandet med et stort loppe- og kunsthåndværkermarked, samt debatter om fremtidens Christianshavn.

Christianshavns historie er lang og spændende. Det skal naturligvis fejres – følg med på jubilæets officielle hjemmeside: http://c400.dk/ eller på lokaludvalgets Facebook-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/252152888710425/

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.