ny_hjemme_hos_face (3)

Pop-up udstilling hjemme hos …

Dronningensgade 15 & 23

1-15 juni 2018

At tegne er at se, men det er så meget mere – og det vil I kunne opleve på udstillingen Hjemme hos … Her træder I ind i et fredet hus fra 1757 fuld af hjerterum og med kærlighed for kunst.

Hjemme hos … byder på opgangskunst, en hemmelig gæstetegner og spændende happenings, hvor der zoomes ind på den skabende proces.

Vi inviterer jer til en udstilling, hvor du vil føle dig hjemme og godt tilpas. Her er kunsten for alle.

“Alle skal føle sig hjemme og møde kunsten på en behagelig måde”, siger kurator Pi Nissen der har omdannet sit barndomshjem til et udstillingssted for særligt udvalgte kunstnere. Flere af dem har tilknytning til Christianshavn og de glæder sig til at vise deres nyeste værker frem.

Som gæst vil du få et nyt forhold til papir. Vi præsenterer paperart, collage, linoliumstryk og papirklip af den fineste slags. Som kurator har jeg udvalgt kunstnerne med udgangspunkt i dette fokus.

“Jeg elsker tegning og papir-kunst, det er fordybelsen kunst: Hver tegner har sin unikke streg, og jeg er fascineret over deres skabertrang og deres unikke univers som spænder fra realisme til finurlige fantasi-rum”. Alle kunstnerne har lavet værker specielt til vores fine opgang som er fra en svunden tid hvor harmoni og bygningsæstetik var meget anderledes end den er i dag. Værkerne tager udgangspunkt i kunstnerne egen fortolkning af udstillingens titel ” Hjemme hos…

Som prikken over i-et har vi også fået nogle meget farverige design-objekter med på udstillingen. Du kan således se på kunsten, liggende på en multi-colored daybed eller sætte dig på en skammel og fordybe dig. Vi vil gerne hive kunsten ned fra piedestalen og  fremvise den på en anderledes måde end de traditionelle gallerier.

Alle kunstnerne har yderligere bidraget med en ting fra deres eget hjem – hvilket giver en ekstra personlig dimension til udstillingsrummet; et stilleben, der bobler af sjæl.

Der vil også hænge kunstværker i Smykkegalleriet Aurum i nr. 23. Så kig endelig forbi vores nabo ved samme lejlighed.

Aurum vil også have specielt udvalgte smykker og skulpturer med på udstillingen, så rummet vil være rigt på både de store linjer og de små dyrebare detaljer. En fusion som smykkekunstner Carolina Vallejo (som også bor i huset) synes er sjov, da det skaber en ekstra dimension når smykke-kunst/design og tegne-kunst udstilles side om side.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor Hjemme Hos …

De udstillende kunstnere er:

Annika Øyrabø
Karin Rytter
Marie Priem
Frida Nash
Carolina Vallejo
Marco Vallejo
Lei Foo
Hemmelig gæstetegner
Kurator Pi Nissen

Udstillingen starter 1. juni kl. 16-19 og lukker d. 15 juni.

Åbningstider: Mandag-Torsdag: 11-17

Lørdag: 11-14

Søndag: Efter aftale

Dronningensgade 15, 1420 K
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.