fransk polynesien

Er de gået fra forstanden..?

De af os der ikke har troet det før, ved det nu: de ER gået fra forstanden. Midt i Stillehavet, efter mere end 3000 sømil over åbent hav – er de ved at anløbe en lille gnalling af en ø i Fransk Polynesien.

Vinni og Carsten Breuning skriver:

Hej alle,

ok – land er knap nok i sigte, men vi er cirka 140 sm fra Fatu Hiva som vi anduver en gang i løbet at formiddagen i morgen. Indsejlingen i Jomfrubugten på Fatu Hiva regnes som den flotteste og mest fantastisk indsejling der findes på denne planet. Vi glæder os og skal nok tage masser af billeder og lade jer vide om vi er enige. Måske er grunden til at den regnes for den mest fantastiske, at den er den første man kommer til efter over 3000 sømil åbent hav-sejlads – og så er alt jo skønt!

Ja – rhumb linjen (den direkte linje) måler på denne sejlads 2995 sm, men vi sejler jo ikke i en lige linje, så vi ender med at have sejlet over 3400sm på 23 dage.

Vi glæder os til at komme i land og have fast grund under fødderne. Vi har lagt en lille flaske champagne på køl og skal have spare ribs og pommes frites til aftensmad med rødvin hvorefter vi falder omkuld i vores køje.

Vinni er kommet sig over sin forkølelse – den var godt nok sej og hold fast i 2 uger – jeg har stadig mange rygsmerter og tager vores tunge smertestillende piller 5 gange om dagen. Vi håber at det hjælper når Capri ikke gynger mere og jeg kan gå nogle ture oprejst.

Eller er alt godt her. I skal ikke regne med at vi har internet her på denne ø – der bor kun 200 mennesker og de har vist dårligt nok telefoner.

Kærligste hilsner til alle

Vinni og Carsten
Der er 1 kommentar

Send
 1. Ole H Jørgensen

  Hej Vinnie & Carsten – super sejt gået og fortsat god tur. Jeg har forsøgt at tracke jer over AIS for at se hvor i har været, dette har ikke lige lykkedes :-)

  Anyway – vildt sejt og godt gåët

  Vh. Ole Holmberg
  Jørgensen DK
  Frederikshavn.


Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.