bioblitz Lars Andersen credit

Bioblitz er i dag og i morgen

Lysfælde til registrering af insekter. Foto Lars Andersen

Oplev Amager Fælleds gemte naturskatte

Alle kan være med, og vi vil blive rådet og vejledt af feltbiologer der også vil medbringe deres specialudstyr. I disse 24 timer finder vi og registrerer så mange arter som muligt af Amager Fælleds pattedyr, padder, insekter, planter og svampe. Mødestedet er ved ko foldene på stien fra DR Byens Metro kl. 10.00 lørdag den 16. juni 2018 og fortsætter til kl. 10.00 om søndagen. Kom og være med til at svinge fangstnettet i et vandhul og på engen. Oplev lyslokning af natinsekter og opdag de skjulte fugle med kikkert, lytte til nattens og morgenens lyde fra flagermus, frøer og fugle. Sammen studere vi arternes mystik og yndighed med lup, mikro- skop og kamera hvor vi vil kunne se og forstå deres fantastiske indbyrdes samspil i økosystemet på Amager Fælled. Vi vil her i fællesskab hjælpe biologerne med at indsamle information om alle de arter der findes på Amager Fælled og så sørger forskerne for den videnskabelige registrering. Vi ses derude på Amager Fælled.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.