sol vinni carsten

Vinni og Carsten på Galapagos – uden internet!

Så er vi nået til galapagos – men internetet her er så dårligt at det kunne næste lige så godt ikke eksisterer.

Vi har været 10 dage undervejs for at sejle de 850 sømil (i en lige linje). Desværre, som sædvanligt når Vinni og Carsten sejler, så havde vi vinden lige i næsen og 2 knobs modstrøm, så vi var nødt til at krydse hele vejen – derfor endte vi med at sejle 500 sømil mere (puha).

Nettet her er så dårligt at I ikke skal regne med at få noget på vores hjemmeside – vi kan simpelthen ikke loade ting op til nettet – hvilken betyder at den næste gang vi kan poste bliver sikkert Tahiti, og der går nok nogle måneder.

Måske er der lidt net på Marquesas. Vi skal dog nok sende jer en kort besked fra havet en gang i mellem så I ved at vi stadig er i live

Kærligt til alle,

Vinni og Carsten
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.