Small Time Giants

Grønlandsk musikinvasion

Grønlandsk musikinvasion

En sand perlerække af grønlandske bands og musikere indtager Nordatlantens Brygge i København
Den grønlandske sanger Angu og hans band giver koncert torsdag den 17. maj i kulturhuset Nordatlantens Brygge – og allerede lørdag den 12. kan man i selv samme hus opleve hele fem af tidens bedste musiknavne fra Grønland.
Spot On Greenland
Minusgrader, isolation og en natur af en anden verden lader til at være gode vilkår at lave musik i. Grønlands alternative musikscene oplever i disse år en stigende international opmærksomhed, og nu kan københavnerne opleve flere af dens navne ved de to koncerter i det smukke pakhus på Christianshavn.
Lørdagens koncert byder på indie-rockbandet Small Time Giants såvel som den velkendte sangerinde Nina Kreutzmann, electro-trioen Da Bartali Crew og solisterne Ulf Fleischer og Nick Ørbæk. Koncerten hedder Spot on Greenland og afslutter en turne, som i dagene forinden har bragt musikerne til Århus, Ålborg og Odense, før de blæser taget af Københavns nordatlantiske kulturhus. Spot On Greenland-turnéen er arrangeret af Nukiga i samarbejde med Spot Festivalen i Århus, Nordatlantisk Hus i Odense, Studenterhuset i Ålborg og Nordatlantens Brygge i København.

Mellem det tyste og massive
Den grønlandske sanger Angu er kendt for sin afdæmpede, nærværende og intense stemme og ikke mindst sine personlige sange, som ofte omkredser livets kritiske knudepunkter. Der er med andre ord noget på spil til en koncert med Angu. Og med et fuldt band i ryggen vil denne aften spænde mellem det helt tyste og nærværende til det massive og udadvendte, som Angu også mestrer.

Begge koncerter foregår på Nordatlantens Brygge, Strandgade 91 på Christianshavn i København.
Læs mere om koncerterne og de medvirkende på www.nordatlantens.dk

KORT INFO

SPOT ON GREENLAND
Lørdag 12. maj kl. 18
Forsalg: 100 kr / Dørsalg 150 kr.
Læs mere på http://www.nordatlantens.dk/da/arrangementer/2018/spot-on-greenland/

ANGU MED BAND
Torsdag 17. maj kl. 21
Forslag: 120 kr / Dørsalg 150 kr
Læs mere på http://www.nordatlantens.dk/da/arrangementer/2018/angu-med-band/
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.