hunni4

Hunni: Ny butik med tilbehør til hunde

Cool stuff for cool dogs

Langs voldene på Christianshavn ligger Københavns nye hundebutik. Hos Hunni kan du finde alt fra halsbånd til kvalitets-hundefoder og godbidder til alle de firbenede. Hunni har stort fokus på bæredygtighed, og sortimentet indenfor økologiske, naturlige og allergivenlige godbidder og foder er bredt! Varerne på hylderne i Hunni er nøje udvalgt, og kommer fra små designere og specialister. Udover at sælge tilbehør til hunde, er der også et udvalg af kaffe til gåturen langs vandet. Der er altid smagsprøver på godbidder, og naturligvis er hunde velkomne i butikken.

Hunni historien
Hunni er ikke opstået i skyggen af den fynske idyl, selvom navnet måske kan lyde lidt sådan. Der er ikke meget HC Andersen og brunsviger over Hunni! Meeeeen… Navnet stammer jo lige præcis derfra. På Fyn, der hedder en hund en hunni, ergo ligger den lige til højrebenet.

Grundlæggeren af Hunni hedder Stina – vokset op på Fyn, men gjorde som så mange andre: emigrerede fra det fynske til Købstaden.

“Jeg manglede selv et sted, hvor jeg kunne købe tilbehør, der skiller sig ud og som er af høj kvalitet og allerhelst lavet på en bæredygtig måde.

Det var uoverskueligt at købe hundefoder, for der er så mange valgmuligheder – langt flere end hvad jeg havde brug for. Hundefoder skal, i min optik, være af højeste kvalitet, men det skal også være nemt og overskueligt at vælge det helt rigtige til sin hund. Og så var det jo, at jeg også indså, at vi virkelig manglede en hunde-biks på Christianshavn!”

Stinas drøm er, at Hunni, uanset om man kommer forbi butikken eller webshoppen, er et sted man finder inspiration til livet med hund, uden nogen løftede pegefingre og formaninger om, at man skal være hundeejer på en bestemt måde. At Hunni er stedet hundeejere går hen – og forhåbentlig fortæller hinanden om, når de skal have noget helt særligt i den bedste kvalitet til deres firbenede ven.

Hunnis åbningstider:
Mandag-fredag 11:30 -17:30
Lørdag 11-14

Adresse:
Hunni
Christianshavns Voldgade 15
1424 København K

Webshop: www.hunnishop.com
Facebook og Instagram @hunnishopdk
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.