Fotobog om Christianshavn på vej

Fotograf Pernille Kaalund er ved at lægge sidste hånd på en fotobog om Christianshavns særlige miljøer og mennesker. Den udkommer den 15. august.
Pernille Kaalund flyttede til Christianshavn for 4 år siden og blev straks fascineret af det særlige miljø. Det endte med at hun besluttede at fastholde det på fotos, inden det er for sent.
Bogens titel er “Christianshavn – Verdenshav udenfor vinduet”, og den udkommer på eget forlag. Du kan få bogen til en særlig god pris, og samtid støtte bogens produktion, hvis du betaler den på forhånd. (Senest d. 30. Juli). Prisen er 299 kr. (Normalpris 399 kr.).
Betal på Mobilepay: 40500760 eller bankkonto: 5470 0001204290. Skriv dit navn og mail i beskedfeltet. Du modtager derefter en bekræftelse på mail og kan hente bogen i Pernilles studie i Overgaden Oven Vandet 54 (Greyscale Gallery). Der er bogudgivelses-fest ved kanalen onsdag d. 15. august kl. 15. hvor alle velkommen til at deltage. Her udleveres de forudbestilte bøger også. Bogen er støttet af Christianshavns Lokaludvalg.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send