hal c bogfestival

Christianshavns bogfestival

Christianshavns Bogfestival
21. april klokken 12:00 – 18:00
Hal C
Aarsenalvej, 1436 København

Identitet og Christianshavns 400 års jubilæum

>> PROGRAM <<

Den Store Scene, Hallen

Kl. 12.00 Svend Åge Madsen: Af en anden verden
Kl. 13.00 Maren Uthaug: Hvor der er fugle
Kl. 14.00 Jesper Wung-Sung: En anden gren
Kl. 15.00 Jonas T. Bengtsson: Sus
Kl. 15.45 Agnete Friis: Sommeren med Ellen
Kl. 16.30 Erik Fosnes Hansen: Et hummerliv
Kl. 17.30 Erika Fatland: Grænsen

Balkonscenen, 1. sal
– Christianshavns 400 års jubilæum
Kl. 12.15 Bjørn Westerbeek Dahl: Til Rigets forsvar og Byens gavn
Kl. 13.15 Asser Amdisen: En ualmindelig og kortfattet danmarkshistorie
Kl. 14.15. Allan Mylius Thomsen: Byen der forsvandt 1961-1972
Kl. 15.15 Pernille Kaalund: Christianshavn bag facaderne
Kl. 15.45 Kristian Hvidt: Malernes Christianshavn
Kl. 16.15 Anders Bjørn og Jane Lytthans: Christianshavn i 400 år

Lille Scene, 1. sal
Kl. 13 – 17 Vækstlagets forfattere.
Scenen udsmykkes af Javier Tapia.

Årets tema: Identitet og Christianshavns 400 års jubilæum
Hvordan indfanger man en bydels identitet? Og især en så mangfoldig, farve- og historierig bydel som Christianshavn? Det er et af temaerne ved årets Bogfestival, der i forbindelse med bydelens 400 års jubilæum anskuer Christianshavn aktuelt, historisk og ikke mindst nationalt og globalt. Det bliver en fødselsdagsfejring med gæster fra ind- og udland, fra undergrundens DIY til de etablerede forlag og forfattere.

Der er som altid fri entré hele dagen til Christianshavns Bogfestival.

Vi glæder os til at se jer!
/ Christianshavns Bibliotek og Boghandel / Skifter

BOGHANDEL / SKIFTER
– er igen med til Christianshavns Bogfestival

Mød landets mest interessante skønlitterære, lyriske og litterært eksperimenterende forlag når Hal C omdannes til en stor boghandel.

Bøgerne er billigere end normalt. Og selvfølgelig er det redaktørerne og folkene bag forlagene, der står bag disken. BOGHANDEL/ SKIFTER handler om at hive litteraturen ned fra piedestalen og tilbage til den virkelighed, den kommer fra, hvor eksperimenterende den end måtte være. BOGHANDEL/SKIFTER drømmer ikke om at revolutionere den litterære verden, men om en verden, hvor folk som en selvfølgelighed diskuterer litteratur og forundres over den, på samme måde som det er tilfældet med film, tv-serier og musik.

Om Christianshavns Bogfestival
Christianshavns Bogfestival giver litteraturen en ekstra dimension ved at lade de fysiske rammer relatere og reflektere de skrevne fortællinger. Den første Bogfestival løb af stabelen i 2004 på Christianshavns Torv i forbindelse med Verdens Bogdag. Festivalen har siden da, fået ben at gå på og har bevæget sig rundt i bydelen på jagt efter nye perspektiver og måder at formidle litteratur på.

Festivalen arrangeres af Christianshavns Bibliotek, der i sammenspil med lokale aktører og institutioner tematiserer programmet for bogfestivalen. Således har temaerne været krigslitteratur på Søofficersskolen på Nyholm, historisk litteratur ved Stadsgraven på Christianshavns Voldanlæg, krop og bevægelse i multihallen Hal C, en yderst appetitvækkende og sanselig udgave i Copenhagen Street Foods fristende omgivelser og senest litteratur på havnen, hvor festivalen sejlede publikum ud på litteratur-både i Københavns kanaler.

Christianshavns Bogfestival er støttet af Statens Kunstfond

OBS! Dette indslag er rettet den 9-4-2018

SE OGSÅ:
Indslaget med Christina Stoltz om sin bog “Som om” har tidligere været bragt på Christianshavns Kvarter og kan genses her.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.