tryllekunstnere teateroen

Tryllekunst på Teaterøen

Fra 23.-25. marts får Teaterøen i København besøg af den seneste magiforestilling fra Rapid Eye, THE GREAT PARADOX OF PLAY.

Forestillingen er en hyldest til legen som et mål i sig selv. Den minder os om glæden ved at lege – også selvom man er blevet voksen.

På scenen er tre nordiske tryllekunstnere, Robert Jägerhorn, David Tholander og Axel Adlercreutz.

Rapid Eye skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater for både børn og voksne. Den humoristiske, non-verbale poesi, filosofiske magi samt den artistiske præcision og timing på scenen går igen i forestillingerne og skaber rammen om aktuelle budskaber, der kan tolkes i mange retninger.

Indtil 1800-tallet troede mange mennesker, at magi var noget overnaturligt. Men det ændrede sig, da tryllekunstnere begyndte at optræde i teatrene. På scenen kunne magikerne bruge en række af teatrets virkemidler som f.eks. scenografi, faldlemme, spejle. I takt med at magiforestillingerne på teatrene blev populære, så opstod der også en respekt for at tryllekunsten var et kunstnerisk håndværk.

THE GREAT PARADOX OF PLAY er ikke en klassisk fortælling, men mere at de tre magikere udforsker grænserne mellem leg og spil – i sjov og alvor. Det gør de i et visuelt magisk univers med barokke kostumer og minimalistisk scenografi. Stemningen kalder tidligere tiders tryllekunst på scenen frem i lyset igen. Hele scenariet er stemningsfyldt akkompagneret af et energifuldt live elektro-akustisk soundtrack.

Forestillingen er instruret af Samuel Gustavsson, som i øvrigt selv er jonglør.

Skulle du ikke nå at se forestillingen her i marts, får du en ny chance den 1. og 2. juni hvor forestillingen kan ses på Dansekapellet.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.