Koncert med Kokoro søndag den 25 marts kl. 16 :00

Kokoro – 8 kærlighedsange på 8 forskellige sprog
Per Bloch (stemme), Christine Raft (klaver) og Live Johansson (cello)

En enestående og anderledes koncertoplevelse på tværs af sprog. Koncerten er baseret på Per Blochs musikalbum, Kokoro, som består af otte kærlighedssange på otte forskellige sprog, hvor han har skrevet og synger på engelsk, tysk, dansk, islandsk, fransk, spansk, græsk og arabisk.

Kokoro betyder hjerte på japansk og sangene har alle temaet kærlighed. Til livet, til kroppen, til naturen etc. Koncerten en rejse i sprog og mangfoldighed. En koncert i nuet, skræddersyet til Sofiebadet. Per Bloch akkompagneres af cellisten Live Johansson og pianisten Christine Raft.
Støttet af Statens Kunstfond !Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.