nils vest 1

Filmaftener med instruktør Nils Vest

Foto: Nils Vest. Fra ‘Christiania, du har mit hjerte’.

Den første aften foregår på Filmskolen på Holmen, hvor to af hans berømteste, præmierede dokumentarfilm vises. Det er CHRISTIANIA, DU HAR MIT HJERTE (fra 1991, om fristadens første 20 års historie) og HIMMELSTIGEN (fra 1997, om spiret på Vor Frelsers Kirke og dets arkitekt). De er begge lige blevet teknisk opgraderede i maxi-kvalitet, lige som Matador-serien, og præsenteres nu for første gang, endda i Filmskolens store sal med super-projektion. Det sker onsdag 18. april kl. 19, med gratis adgang. Varighed 2 x en time, og lidt hygge bagefter med et glas. Der skal reserveres billetter på forhånd via cre@filmskolen.dk

Den anden er to dage senere, i Byens Lys på Christiania, lørdag 21. april kl 20, hvor en række af Nils Vests kortere, mere undergrundsagtige film fra perioden 1970 til i dag vil blive vist. To timer i alt, også med hygge bagefter. Der vil denne aften være verdenspremiere på hans seneste produktion: FRK. VERDEN PÅ CHRISTIANIA, der viser et af Bøsseteatrets formidable shows i Den grå Hal. Også her gratis adgang.


Foto: Nils Vest. Fra ‘Frk. Verden i Christiania’.




Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.