Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov: Den, der lever stille

Kom forbi Christianshavns Bibliotek onsdag d. 7. Marts klokken 19 og hør forfatteren
Leonora Christina Skov fortælle om blandt andet tilblivelsen af hendes nye roman: Den, der lever stille.

Leonora Christina Skov (f. 1976) har netop lige udgivet Den, der lever stille og har modtaget fantastiske anmeldelser af romanen som er selvbiografisk.
Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Og om den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora og til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst endelig over.

Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde sig selv, om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden.
Leonora Christina Skov har tidligere udgivet romanerne Hvor intet bryder vinden, Førsteelskeren, Silhuet af en synder, Champagnepigen og Rygsvømmeren. Hendes forfatterskab er oversat til tysk, hollandsk, tjekkisk, norsk og spansk. Hun er litteraturanmelder ved Weekendavisen, mag.art. i litteraturvidenskab og har modtaget Kunstfondens treårige arbejdslegat.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding på sms 24648630.

Med venlig hilsen
Louise Chili Falck
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.