marijuana-3065611_1920

Forslag om fri hash på borgerforslag.dk

Anette Ahle Røjkjær, Forkvinde for Foreningen for Legalisering af Cannabis, Klaus Trier Tuxen, Formand for Hampepartiet, og Britta Lillesøe, Forkvinde for Christianias Kulturforening har nu stillet forslag om fri hash på borgerforslag.dk. Opnår forslaget mere end 50.000 stemmer fra danskerne, er folketinget forpligtiget til at behandle det.

Det første forslag som opnåede det krævede antal støtter, var om fjernelse af uddannelsesloftet. Et flertal af politikerne har allerede meddelt at de ikke støtter forslaget, hvilket formentlig ikke er særlig klogt, hvis man ønsker at give indtryk af at borgerforslag er et reelt demokratisk redskab.

Forslaget om fri hash er klart et af de mere populære forslag. Efter 8 dage har forslaget allerede opnået over fem tusinde støtter; kun forslaget om omskæring af børn er i øjeblikket mere populært.

Du kan se mere her
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.