Valgbillede

Valg til lokaludvalget

Den 8. marts 2018 skal det nye lokaludvalg på Christianshavn sammensættes. Her kan du blive valgt ind eller være med til at vælge det nye lokaludvalg, hvis du er over 18 år, og repræsenterer en forening, netværk, organisation eller lignende, der er aktiv på Christianshavn.

Du kan læse mere om lokaludvalgsarbejdet og finde en tilmeldingsblanket til opstillingsmødet her.

Den 24. januar kl. 19.00 holder vi infomøde om valg til Christianshavns Lokaludvalg. Her kan du høre om, hvordan du tilmelder dig valgmødet, hvis du vil stille op til valg eller være med til at vælge det kommende lokaludvalg. Du kan også høre om, hvad man laver i lokaludvalget. Mødet foregår i Christianshavns Beboerhus i lokaludvalgets mødelokale.

Har du spørgsmål om lokaludvalgets arbejde eller om valget den 8. marts 2018, er du også velkommen til at tale med os forud for lokaludvalgets næste møde, der afholdes den 31. januar kl. 18.30 i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Vi er der fra kl. 18.00.




Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.