IMG_1520

Little Village Country Music Club lukker … for denne gang

Sidste arrangement med Little Village Country Club i Christianshavns Beboerhus 

fra venstre: Anne Eltard, Ole Bendix, Jan Milton, Martin Aas Pedersen, Jakob Nielsen og Niels Poulsen

Little Village har kørt den første onsdag i måneden siden 2011, og det er blevet til ialt 60 arrangementer – alle centreret omkring kærligheden til country, americana, folk og andet håndspillet musik.

Som regel har det været  bandet Fistfull of Dollars, der har stået for underholdningen og har været back up for de kunstnere, der har lagt vejen forbi. Gæsterne har talt kunstnere som Michael Carøe, Bobo Moreno, Tamra Rosanes, Aud Wilken (“Fra Mols Til Skagen”), Ulla Cold (Rocazino), o.m.fl.

 

Anne Eltard og Jan Milto

Tamra Rosanes

 

Martin Aas Pedersen og Jakob Nielsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Men nu er det altså slut, ihvertfald for denne gang – og så alligevel ikke helt. Der kommer måske et par arrangementer i løbet af året, hvilket næste gang er den 4. maj 2018, og den 5. sept. 2018 er der releaseparty for den musik som Fistful of Dollars nu skal i studiet og indspille.

 

 

Fistful of Dollars & The X-mas Allstars afsluttede med et stjernespækket juleshow i en tætpakket cafe. Udover den musik Little Village er samlet omkring, nemlig country, americana, folk og andet håndspillet musik, blev der naturligvis også sunget julesange.

The X-mas Allstars bestod af nogle af de sangere og musikere der gennem årene har gæstet Little Village. Af gæster kunne høres (og ses): Henriette Sonne (vokal), Martin Aas Pedersen (guitar og vokal), Anne Eltard (violin), Jan Milton (mundharpe), Jakob Nielsen (mundharpe), Tamra Rosanes (guitar og vokal), Peter Busborg (guitar og vokal), Yuki Badino (vokal), Steen Svanholm (guitar og sang), Niels Møller (guitar), Lars Attermann (vokal), Leah Thorlann (vokal) og Kenny Lübcke (vokal).

Desuden spillede roots-rock bandet Hagenville (tv) bestående af Søren M. Poulsen (guitar og vokal), Thomas Mørch (guitar og lead vokal), J. J. Kelkka (lead guitar og vokal) og Theis Lyngsie (bas og vokal).

Bandet Fistfull of Dollars (th) består af: Thorsten Lefmann (guitar og vokal), Niels Poulsen (guitar og kor), Karsten Mansa (trommer), Rune Holberg (bas) og Ole Bendix (pedalsteel).

 

 

 

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.