Rob portræt 1 SH

Husker du…? Christianshavnerhistorier

Roberta Montanari, journalist, forfatter og proceskonsulent

 

Christianshavn lokalarkiv holder skrive- og fortælleværksted i Vagthuset.

Kom og få sat gang i erindringer om dit kvarter og din by. Hvad lavede og tænkte du på en helt almindelig dag for 10, 20, 30 eller 60 år siden? Eller sidste sommer? Er der særlige begivenheder eller mennesker, du husker? Særlige steder? Hvad kan du savne fra dengang?

Husk, at det som kan synes trivielt i dag, engang vil blive kulturhistorie

Du vil få nogle basale skrivetips og lejlighed til at reflektere over fortid og nutid. Vi vil især have fokus på erindringer fra Christianshavn, men alle er velkommen, så man kan skrive om sin egen bydel/hjemstavn. Vi vil være meget glade for at måtte bruge dine tekster til fremtidig oplysning i arkivet, men du kan selvfølgelig også holde dem private.

NB! Tag en genstand og et billede med, som betyder noget for dig, fra perioden du vil fortælle om.

Skriveværkstedet foregår i Vagthuset Torvegade 75

Lørdag den 20. januar  2018  kl. 10.30- 12.30
Lørdag den 3. februar   2018 kl. 10.30-12.30
Lørdag  den 17. februar  2018 kl. 10.30-12.30

Deltagelse er gratis. Tilmelding til lokalarkivet@chrarkiv.dk eller i Vagthuset.

Underviser er Roberta Montanari, journalist, forfatter og proceskonsulent. Har bl.a. i en årrække skrevet for Kristeligt Dagblads sektion Liv & Sjæl. Har holdt skrivekurser i livshistorier og kreativ skrivning hos AOF, LOF, FOF m.fl. Er desuden meditationslærer. Og gammel christianshavner.for Kristeligt Dagblads sektion Liv & Sjæl. Har holdt skrivekurser i livshistorier og kreativ skrivning hos AOF, LOF, FOF m.fl. Er desuden meditationslærer. Og gammel christianshavner.

Asbjørn Kaasgaard

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.