lokaludvalg

Nyt lokaludvalg

Københavns Kommune inviterer alle foreninger, frivillige organisationer, brugerbestyrelser, beboergrupper, netværk og råd mv., der har sit virke på Christianshavn, til at stille op til eller være med til at vælge det nye Christianshavns Lokaludvalg. Valgmødet finder sted torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Salen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

Der skal på valgmødet træffes beslutning om følgende:
1. Hvordan skal forskellige områder (miljø, skole, ældre, boliger, osv.) være repræsenteret i det nye lokaludvalg?

2. Hvilke personer skal vælges som medlemmer af lokaludvalget for de forskellige områder?

3. Hvilke personer skal vælges som suppleanter til lokaludvalget for de forskellige områder?

Hver forening mv., der har sit virke på Christianshavn, kan sende én person til mødet. Deltageren skal være fyldt 18 år og være aktiv i bydelen, men behøver ikke at bo i bydelen.

Som deltager på mødet kan du selv stille op til valg som medlem og/eller suppleant til lokaludvalget, eller du kan møde op for at have indflydelse på, hvem der bliver valgt til lokaludvalget i din bydel.

Du kan også opstille ved, at et andet medlem af foreningen mv. medbringer en skriftlig fuldmagt, hvori du tilkendegiver, at du ønsker at opstille som medlem/suppleant. Der kan til gengæld ikke stemmes ved fuldmagt på valgmødet.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at stille op til valg til lokaludvalget.

Tilmelding
Som repræsentant for din forening skal du tilmelde dig valgmødet ved at indsende vedlagte tilmeldingsblanket via e-mail til christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk. I emnefeltet skal du skrive ”Valgmøde Christianshavns Lokaludvalg”.

Eller med post til adressen:

Christianshavns Lokaludvalgs sekretariat
Rådhusstræde 13
1466 København K

Blanketten kan hentes elektronisk på www.christianshavnslokaludvalg.kk.dk.

Sekretariatet skal modtage tilmeldingsblanketten senest torsdag den 22. februar 2018. Sekretariatet bekræfter tilmeldingen, når blanketten er modtaget.

Information
Du kan læse mere om Christianshavns Lokaludvalg på www.christianshavnslokaludvalg.kk.dk og om lokaludvalg generelt på kommunens hjemmeside https://www.kk.dk/artikel/lokaludvalg?nm_extag=et%2Clink%2CCFLB

Du er også velkommen til at kontakte mig på tlf. 60 37 80 58 og mail cc@okf.kk.dk, hvis du har spørgsmål.
Informationsmøde
Christianshavns Lokaludvalgs sekretariat holder et offentligt informationsmøde onsdag den 24. januar 2018 kl. 19-20 om lokaludvalgets virke og om valg af lokaludvalg. Mødet holdes i lokaludvalgets lokale i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34 . Alle er velkomne.

Venlig hilsen

Christian Christensen,
sekretær for Christianshavns Lokaludvalg
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.