Nive_the_Deer_Children_Pressefoto1

Grønlandsk koncert på Nordatlanten

Det grønlandske stjerneskud Nive Nielsen og hendes band The Deer Children giver koncert på Nordatlantens Brygge i København
Nive Nielsen er en kunstner med mange facetter. Hun har netop spillet en stor rolle i den nye tv-serie The Terror af mesterinstruktøren Ridley Scott og er samtidig fuldt ud aktiv på musikscenen, hvor hun har to albums i bagagen.
Nive Nielsen debuterede i 2012 med det anmelderroste og prisvindende album Nive Sings, der var produceret af John Parish, der bl.a. er kendt for sit samarbejde med PJ Harvey. Og det har heller ikke skortet på ros til hendes seneste album, Feet first, som blev indspillet i Grønland, Belgien, England og USA.
Nive Nielsen blander sin etniske baggrund og stolthed med en nutidig verdenslyd, og hendes enestående musik er blevet hædret med bl.a. den amerikanske IMA-pris (Independent Music Award) og kronprinsens Stjernedryspris.
Sammen med The Deer Children har hun givet utallige koncerter i Europa, Canada og USA. Bandets instrumenteringen under koncerterne spænder fra guitar, sav, trommer, keyboard, bas og ukulele til melodika og klokkespil. Og de er kendt for at levere fantastiske koncertoplevelser, hvor bandets americana-inspirerede inuit-indie-folk-rock flettes sammen med Nives unikke vokal og tekstunivers.
Nu er hun så også færdig med optagelserne af Ridley Scotts tv-serie The Terror, hvor hun spiller en af de bærende roller. Hvornår tv-serien får premiere er uvist, men lørdag den 9. december kan hun opleves live med sit band i kulturhuset Nordatlantens Brygge på Christianshavn.
Koncerten begynder kl. 21, og dørene åbner kl. 20. Læs mere på nordatlantens.dk

_____________________
FAKTA:
BAND: Nive & The Deer Children
DATO: Lørdag den 9. december 2017 kl. 21
STED: Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, Christianshavn, 1401 København K
WEB: www.nordatlantens.dk
ENTRÉ: 150 kr.

DIREKTE LINK:
http://www.nordatlantens.dk/da/arrangementer/2017/nive-the-deer-children/
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.