Billede0592

Hvordan gik det så?

Vi overlevede.. og i fin stil. Her er resultatet.

Vi var i gang fra kl 12, hvor vi overtog lokalet hos CIK. Vi slæbte masser af udstyr over, og det meste var på plads kl 15. Men Tricasteren, som er hjertet i hele billedsystemet, lavede problemer. Alting foregik i slowmotion, og den havde lige virket på den anden side af gaden. Stemningen var rimelig lav. Vi begyndte at ringe rundt for at høre om nogen havde erfaring med dette problem, men det løste ikke umiddelbart problemet. Det viste sig dog at problemet skyldtes at en af harddiskene ikke længere svarede. Alt der var nødvendigt, var dog at rokke lidt ved datakablet.

Heldigvis havde vi aftalt at lave nogle øvelser på at prøve indslag og start og slutning og den slags. Efter 3. eller 4. gang begyndte det at hænge sammen. Alt var klar indtil 30 sekunder før starten, hvor min kontakt til studievært Karens øre holdt op med at virke. Så resten foregik med tegnsprog. Men vi kom både af og på i rette tid. Og vi synes selv det gik godt. Men der er nyttig erfaring med teknikken (synkronisering) og planlægning (hvor mange partier – de stod vist lidt tæt..?!).
Der er 1 kommentar

Send
  1. jane Lytthans

    Ja, jeg oplevede ikke alle jeres problemer i løbet af dagen, men så jer i aktion, og jeg var virkelig imponeret!!! Virkelig godt gået – og så fik man også noget at vide (stort smil ..)


Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.