Högni_2

Den albumaktuelle islænding Högni Egilsson giver koncert på Nordatlantens Brygge

fredag den 10. november kl. 21

Den islandske multiinstrumentalist Högni Egilsson, kendt fra bands som Hjaltalín og Gus Gus, springer ud som solo-artist med det spritnye album ‘Two Trains’. På albummets sange undersøger han sindets lyse og mørke sider og kredser om, hvad det vil sige at være et væsen, der både er i stand til at føle og reflektere.

Högni Egilsson har en ”filmisk” tilgang til sine kompositioner, hvilket kommer til udtryk i kombinationen af fx herrekor og elektroniske beats, der snor sig om hans distinkte vokal. Tilsammen skaber det et filmisk og dragene univers, man som lytter indfanges i.

På festival og turne

Islændingen har længe været en af de mest respekterede vokalister og sangskrivere i hjemlandet, men har også optrådt på talrige festivaller i hele Europa, herunder Roskilde Festival, Sziget Festival. Derudover stod Högni også bag lydsporet til den prisvindene film ‘Days of Grey’ fra 2013.

Högni Egilsson præsenterer først sit nye album på den islandske musikfestival Iceland Airwaves og drager så på en Europaturné, som indledes med koncerten fredag den 10. november på Nordatlantens Brygge i København.

Der er yderligere informationer og billetsalg på www.nordatlantens.dk

DIREKTE LINK TIL BILLETSALG: https://billetto.dk/e/hogni-egilsson-billetter-230324

DIREKTE LINK TIL ARRANGEMENT: http://www.nordatlantens.dk/da/arrangementer/2017/hoegni-egilsson-koncert/

Med venlig hilsen,

Birgir Thor Møller

Programredaktør og Kommunikationschef

Nordatlantens Brygge

Strandgade 91

1401 København K

Danmark

+45 3283 3727

+45 2296 4446

birgir@bryggen.dk

 

www.nordatlantens.dk
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.