Landsindsamling 2016 fotograf Massimo Fiorentino

Bliv indsamler på søndag!

Foto: Massimo Fiorentino

Hjælp fattige mennesker i Danmark – bliv indsamler søn. d. 26. november

Kirkens Korshær har for anden gang landsindsamling søn. d. 26. nov. kl. 10-15

Et sted at sove, tre måltider om dagen, et bad og rent tøj er for langt de fleste en selvfølge. Men nogle mennesker i Danmark kan ikke regne med at få så basale behov dækket.
Danmarks fattige bliver flere og fattigere. Børn vokser op i vanskelige kår, socialt udsatte mennesker mister fodfæste og sikkerhed, mange hjemløse går endnu en barsk vinter i møde, og lige nu er behovet for hjælp større end nogensinde. I Kirkens Korshær forsøger vi at give mennesker i nød en hjælpende hånd.
Mens andre organisationer hjælper mennesker i det store udland, yder Kirkens Korshær hjælp inden for landets grænser. Over hele Danmark driver Kirkens Korshær varmestuer, herberger, familiearbejde, behandlingsarbejde samt yder hjælp til løsladte fanger m.m.

På Christianshavn findes hele to af Kirkens Korshærs arbejdssteder. Nemlig Byarbejdet på Torvegade 53, som, udover Genbrugsbutik og varmestue, har Børnecafeen og Ungecafeen, der er en del af Kirkens Korshærs familiearbejde. I varmestuen tilbydes varm mad, rådgivning, ferieture og aktiviteter. I familiearbejdet tilbydes legestue, rådgivning, ferieture, aktiviteter, madpakkeordning, fællesspisning og klubtilbud for børn & unge.
Herudover ligger også varmestuen Fedtekælderen i Overgaden oven Vandet 6a på Christianshavn. Fedtekælderen besøges dagligt af 60-120 hjemløse, misbrugere, psykisk syge og socialt udsatte mennesker, som her kan få dækket basale behov som mad, bad, hvile, samtale og hjælp.

Længere ude mod Amager – i bunden af Holmbladsgade – nr. 73 ligger det lille hyggelige værested Fundamentet. Endnu et af Kirkens Korshærs mange tilbud til hjemløse, mennesker med psykisk-sociale udfordringer, misbrugere og mennesker der lever i fattigdom og stor ensomhed. Her er altid friskbrygget kaffe på kanden, mad og evt. rene sokker. Efter mange timer på gaden – kan man tage skoene af og tage et velfortjent hvil – i rolige og hjemlige omgivelser.
Det er disse tre arbejdssteder, som står for landsindsamlingen på Christianshavn og Amager.

Dit bidrag er vigtigt. Du kan hjælpe os med at hjælpe ved at give tre timer af din tid og melde dig som indsamler på www.danmarkmodfattigdom.dk. Du kan også tilmelde dig hos Genbrugsen Torvegade 53 ved personlig henvendelse eller sende en mail til kkchr@kirkenskorshaer.dk.

Vi byder på kaffe, te, æblejuice og morgenbrød inden du skal ud på ruten. Og efterfølgende varm kakao og æbleskiver, mens du venter på at pengene fra din bøsse bliver talt op.

Indsamlingsstedet på Christianshavn er sognegården Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.