sauna

Untitled

Kære Vinterbadere & Sauna elskere ❤
Kom og vær med til vores SAUNA FESTIVAL. Lørdag d. 18 og søndag d. 19 November, er jeg med til at arrangere en helt NY sauna festival i LYNETTEN HAVN på Refshaleøen. Her kommer flere forskellige mobile saunaer, teltsaunaer, vildtmarksbade samt varme telte hvor man kan nyde mad og drikke fra restaurant Kates Joint. Der vil være saunagus hver halve time og vi har en række af rigtig dygtige gusmestre på plakaten. Man kan deltage én eller begge dage. Lørdag kl. 10.00-21.00 og søndag kl. 10.00-18.00.
Ses vi i varmen….. ?
https://billetto.dk/…/sauna-attack-festival-en-brandvarm-we…
/Vi søger også frivillige samt endnu flere gusmestre, skriv til mig hvis du er interesseret;)
Del gerne…

Vinteren er på vej, derfor vil vi gerne dele vores begejstring for varme med dig. Vi syntes det er vigtigt at lade batterierne op til den lange mørke tid. Bruge sauna, kolde gys og varme gus for at holde humør, sind og generel velvære oppe på dupperne – det virker ret godt mod ‘the blues’ som nemt rammer os heroppe i Norden.

Vi glæder os til at byde København og byens gæster ind i varmen til denne Sauna Attack Festival Vol01. Denne weekend kan man opleve det bedste inden for SAUNA & SAUNAGUS i Danmark. Butchers Heat har inviteret en perlerække af de bedste mobil saunaer, vinterbadsforeninger og gusmestre i Danmark til at lave sauna og gus til festivalen.

På SaunaAttack Festival Vol01 kan man opleve flere typer af saunaer, gusoplevelser, kolde gys og varme kar. Alt sammen krydret med mad og drikke der passer til årstiden fra restaurant Kates Joint i opvarmede telte. Festivalen bliver afholdt ved Lynetten Havn, Refshalevej 200, Refshaleøen, København. Her vil der naturligvis være nem adgang til badebroer med gode stiger og lækkert kølende vand.

Sauna Attack Festival Vol01 samarbejder med en række foreninger og gusmestre for at profilere de forskellige aktører og foreninger som deltager med deres sauna ’projekt’, vinterbadning, gusmestre og vildmarkskar. Derved udbredes saunagus kulturen til et større publikum i København og omegn.
Københavnske foreninger som deltager er bl.a.: Sjællandsgade Bad, Koralbadet Sluseholmen, Vinterbadet Bryggen, Det Kolde Gys – Helgoland og Svanemøllebadet.

Aktører til festivalen:
Inipi.dk kommer med deres svedtelt, der er formet som en svedhytte inspireret af Inipi’s kendte svedhytte på Amager Strand.
Mobiba.dk er leverandør af russiske ’banya’ saunatelte, deltager med 2 af deres top modeller. Mobibas telte kan bruges alle steder og kommer fuldt udstyret med ovn.
Mobilsauna.dk kommer med en fantastisk mobil sauna som, kan lejes året rundt til at lave saunaevents på havne og strande i København og omegn.
Saunaselskab.dk som arbejder utrætteligt med at udbrede saunakulturen i DK, arrangere konkurrencer og som oplærer nogen af fremtidens gusmestre. Det Danske Saunaselskab kommer med 2 sauna telte og 1 sauna camper.
Butchersheat.dk har ombygget en af frømandskorpset mandskabsvogn til en sej sauna truck. Butchers Heat kører en masse gus events for både private og firmaer og i gang med at udbrede ’morgen gus og gys til kontorfolket’ som en af deres specialiteter.
Lejetvildmarksbad.dk står for udlejning og salg af vildmarksbade og kommer med kar til afslapning mellem gus og gys.
Coldhawaiivildmarksbad.dk Deltager med dejlig varme vildmarksbade.

Hvornår: Lørdag d.18. November kl. 10:00-21:00 & Søndag d.19. November kl. 10:00-18:00
Hvor: S/K Lynetten Havn, Refshalevej 200, 1432 København
Hvad koster det: Hel weekend 400,-/En dags billetter 250,-
Billetsalg: https://billetto.dk/en/e/sauna-attack-festival-en-brandvarm-weekend-tickets-221894

Vi søger også frivillige ……
VI SØGER DE BEDSTE OG SØDESTE FRIVILLIGE TIL EN VARM WEEKEND!
Som belønning kan vi tilbyde fri adgang til SaunaAttack Festival samt en voucher til mad+drikke den dag du har frivillig vagt. Er interesseret så send os en e-mail: mail@butchersheat.dk og hvilket område du er interesseret til.
Vagterne som frivillig er på á 5 sammenlagte timer i ét stræk, der vil på alle arbejdsområder være en professionel person som er ’chef’, denne person har ansvaret for at koordinere og vejlede frivillige i deres tildelte arbejdsområder.
Datoer vi søger frivillige er 17, 18 og 19 november. 17 nov. er kun til opsætning.
Arbejdsområder til festivalen er:
· Madtelt
· Indgang og Garderobe
· Renhold og Brænde opfyldning
· Opsætning og nedtagning
· Andre forefaldende opgaver som opstår i forbindelse af afviklingen
Vh Team Butcher Heat
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.