københavn

Københavner, skriv om din by

Foto: Københavns Stadsarkiv

Steder gemmer på vores hukommelse: skriv og fortæl om din by. I byens bygninger, gårde og gader, havneløb og parker er indlejret personlige og kollektive minder. Måske husker du begivenheder, som udspillede sig særlige steder i København? Det kan være historiske begivenheder, som mange husker. Eller det kan være personlige hændelser og intime øjeblikke et sted i byen. For længe siden eller i forrige uge. Bliv inspireret til at skrive dem ned eller fortælle dem, du bestemmer selv. Du vil få viden, tips og inspiration til at skrive ud fra dit eget liv og dine erindringer.
I hele 2017 indsamler Københavns Stadsarkiv københavnernes livshistorier i en storstilet indsamling til fremtidens generationer. Du kan stadig nå at bidrage med din, så kom og bliv inspireret.
Arrangementet er gratis og foregår på Christianshavns Bibliotek torsdag 23. november kl. 19-21.30. Begrænsede antal pladser, så tilmelding er nødvendig på askaas@kff.kk.dk HUSK skriveblok og skriver!

Underviser er Roberta Montanari, journalist, forfatter og proceskonsulent. Har bl.a. i en årrække skrevet for Kristeligt Dagblads sektion Liv & Sjæl. Har holdt skrivekurser i livshistorier og kreativ skrivning hos AOF, LOF m.fl. Er desuden meditationslærer.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.