kirsten.stor

Kirsten runder de 90 år

Halvfems gange hip hip hurra til vores Kirsten på hendes 90 års fødselsdag d. 13. okt.

Kirsten, også kendt som Kirsten Sørensen, er kommet i varmestuen Fedtekælderen i over halvtreds år og har igennem alle årene været en varm fortaler for mennesker, der forsøger at opretholde livet under hårde vilkår. Kirsten er desuden nabo til Fedtekælderen og frivillig. Hun har gennem årene hjulpet til med alt fra madlavning over snak med brugerne, til vaskekone og nu kommer hun troligt hver dag og folder viskestykker og taler med dem som sætter sig ved hendes bord. Hun taler tysk og har i de senere år tillige lært engelsk og kan således tale med mange af Fedtekælderens brugere. Hun skelner ikke mellem hvorvidt det er en dansker, grønlænder, rumæner eller afrikaner hun taler med. Og om sproget ikke rækker benyttes der fagter, grimasser og gode grin. Men om nogen skulle udvise ’dårlig opførsel’ er hun bestemt ikke bleg for at give et ord med på vejen. Vi nyder alle godt af Kirsten gode og farverige selskab.

Stor fødselsdagshilsen fra alle Fedtekælderens brugere samt lønnede og frivillige medarbejdere
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.