Anerkendelsespris 2017

Kandidater til årets Anerkendelsespris?

Hjælp os med at udpege initiativer på Christianshavn, der fortjener at blive belønnet med Anerkendelsesprisen 2017.

Christianshavns Lokaludvalg har indstiftet Anerkendelsesprisen. Den gives hvert år i december til en organisation, forening, institution, netværk eller lignende, der har stået bag et særligt initiativ.

Hensigten med prisen er at påskønne de initiativer, der har gjort eller gør en positiv forskel for Christianshavns beboere og bidrager til udviklingen af Christianshavn.

Sådan indstiller du en kandidat

Vi skal bruge din hjælp til at finde frem til hvem, der skal anerkendes i år. Send dit forslag til kandidat senest den 20. november. På lokaludvalgsmødet den 29. november beslutter lokaludvalget, hvem af de foreslåede, der skal have prisen. Prisvinderen vil blive offentliggjort inden nytår og præsenteret i forbindelse med lokaludvalgets nytårskur den 6. januar 2018.

Send dit forslag senest den 20. november til christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk med en begrundelse om, hvorfor netop din kandidat har gjort sig fortjent til årets anerkendelsespris.

Det med småt

  • Anerkendelsesprisen gives til en organisation, forening, institution, netværk eller lignende med adresse i Christianshavns Lokaludvalgs område.
  • Anerkendelsesprisen gives ikke til enkeltpersoner og firmaer.
  • Lokaludvalget kan beslutte at give Anerkendelsesprisen til flere.
  • Lokaludvalget forbeholder sig ret til ikke at uddele Anerkendelsesprisen, hvis det vurderes, at der ikke er anerkendelsesværdige kandidater blandt de foreslåede.
  • Man er velkommen til at indstille sin egen organisation, forening, institution, netværk eller lignende.
  • Et medlem af lokaludvalget, der foreslår en kandidat til prisen, er inhabil og må ikke være til stede, når lokaludvalget beslutter hvem, der skal modtage prisen.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send