afstemning valg

Christianshavns Kvarter går live

Christianshavns Kvarter/Christiania TV inviterer christianshavnerne til Kvarterets første direkte udsendelse.

Søndag den 12. november kl. 21.00 går Christianshavns Kvarter live for første gang. Det sker i forbindelse med et valgmøde, som vi har arrangeret med deltagelse af følgende politiske repræsentanter: Liberal Alliance: Alex Vanopslagh, Venstre: Marcus Knuth, Det konservative Folkeparti: Johan Thornberg, SF: Jan Frederik Hansen, Enhedslisten: Ulrik Kohl, S: Simon Simonsen, DF: Finn Rudaizky, Alternative: Niko Grünfeld, Kommunisterne i København: Anders Sørensen, De Radikale Venstre: Mia Nyegaard, Christianiapartiet: Lis ’Gimle’ Brandstrup og Hampepartiet: Klaus Trier Tuxen.

Aftenens program vil behandle nogle emner, som er relevante for Christianshavn. Hvert emne indledes af et kort videoklip, som er produceret med medvirkende fra Christianshavn. Derefter vil studieværten, journalist og redaktør Karen Gahrn, tage over og spørge politikerne hvilke visionære ideer de har til at løse de præsenterede problemer. Studerende på musikproduktion på Rytmisk Musikkonservatorium og tidligere praktikant på Christianshavns Kvarter, Eduard Anautu, vil sørge for et musikalsk islæt, og Christiania TV står for teknikken.

Valgmødet holdes i Festsalen  Christianshavns Idrætsklub i Bådsmandsstræde 20. Christianshavnerne er velkomne som publikum, og der er adgang fra kl 20. Dørene lukkes præcis 20.45. Vi sender live fra kl. 21-22 på Kanal Hovedstaden, og har du YouSee som udbyder, kan vi ses på kanal 96.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.