maren holsten

Kan vi finde et sted at bo til Maren..?

Kære Christianshavner!

Jeg ærgrer mig så meget over at måtte flytte fra Københavns smukkeste nabolag, så jeg vil lige høre: er du interesseret i at leje et værelse eller en lejlighed ud?
Jeg er studerende på arkitektskolen, 24 år gammel, oprindelig norsk og arbejder i butik på Amager i weekenderne. Ikke-ryger, stille og rolig, glad for dyr (specielt hunde) og løber mig gerne en tur over voldene om aftenen. Budget er op til 5000/måned.
Måske er du på min alder, måske en ældre kvinde eller mand, kontakt mig gerne via e-mail eller telefon, så kan vi tale om det.
På forhånd tusinde tak for hjælpen!
Vh Maren Holsten
marenholsten@gmail.com
+45 938 60 017
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.