christianshavneren lokalhistorisk

Skriv dagbog den 6. september

Lokalaviser fra 30’erne til 60’erne
Christianshavns Lokalarkiv har modtaget et stort antal lokalaviser, som nu kan ses i Vagthuset. Det drejer sig om Christianshavneren fra 1937-1947, samt Christianhavns Avis, Christianshavn Posten og Christianshavns Ugeblad. Fotos, annoncer og tekster er både underholdende og informative.
Aviserne kan ses i Vagthuset, Torvegade 75, hver lørdag mellem kl 13 og 15.

Lokalhistoriske Foredrag
Efteråret byder på foredrag om byudvikling,arkæologiske udgravninger og kunst. Se programmet på www.charkiv.dk


Skriv dagbog 6. september 2017 og bliv del af Danmarkshistorien.

Vær med til at give kommende generationer mulighed for at vide, hvordan vi i 2017 lever, arbejder og tænker på en ganske almindelig dag. Hver enkelt fortælling vil bidrage til at tegne billedet af hverdagen i Danmark.Det er Nationalmuseet der står for indsamlingen
Tekst og billeder sendes til http://natmus.dk/dagbog/


Sammen fortæller vi Danmarks historie.

Må vi få din? I 2017 indsamler arkiver i Danmark erindringer fra borgere i hele landet. På Givdetvidere2017.dk kan du fortælle din historie – Dele den med andre – og sikre, at dit lokale arkiv gemmer den for fremtiden.

Deltag på www.givdetvidere2017.dk

Asbjørn Kaasgaard
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.