Jeppe Kjellberg

Song X med eksperimenterende sangskrivere i Beboerhuset

Koncertrækken har fået navnet SONG X, og artisterne kommer fra den eksperimenterende del af musikmiljøet. Fælles for alle de optrædende er, at de skaber musikalske udtryk, der bevæger sig på grænsen af de eksisterende genrer og blander personlig sangskrivning med en udforskende tilgang til performance, lyd og udtryk.

Forfatteren, sangerinden, performeren og dramatikeren Madame Nielsen udgav i foråret dannelsesromanen Invasionen baseret på sin vandring i flygtningestrømmen op gennem Europa i efteråret 2015. I tidligere liv var hun bl.a. kendt som Claus Beck-Nielsen, senere Das Beckwerk, fra sin mission til Irak i 2004, hvor hun indførte demokratiet i kasseform og fra sin optræden i verdens brændpunkter som Miss World. The Nielsen Sisters spiller sangene fra deres seneste album “Love & Peaces”. Medvirkende: Søster Nielsen, Søster Anja og musikerne Søster Bosse og Søster Simon.

De fleste vil kende Jeppe Kjellberg for sit samarbejde med Palle Mikkelborg eller som guitarist og sanger i den løsslupne indietronica-trio, WhoMadeWho. Nu er Jeppe Kjellberg klar med første soloudspil og annoncerer i samme ombæring udgivelsen af albummet, “Circles”, der udkom i maj. Som kontrast til WhoMadeWho er Kjellbergs soloprojekt mere de indre horisonters (lyd)landskab.

Sav er en vokal/guitar-duo med fokus på eksperimental, improviseret musik, der bryder grænsen mellem musik og lydkunst. Med ekspressiv, melodisk guitar og theremin-lignende, smuk vokal skaber guitarist Lars Bech Pilgaard (Slowburn, Klimaforandringer, SVIN) og sanger og tangentspiller Mija Milovic (Kvindebandet, Dirty Nun Tekno Crew) en kompromisløs intensitet og sender lytteren igennem et lydunivers, der udfordrer den generelle opfattelse af duoformatet.

Til Song X kan publikum foruden de omtalte koncerter opleve de kvindelige solister Clarissa Connelly – som definitivt bør opleves for sin særegne, dybe røst og vokalharmonier, Bess – for sit frie flow af udtryk i både sit visuelle og soniske sprog og Marie Eline – en ener på den danske sangskriverscene, som har spillet og optrådt med Nanna, Peter Peter oma. – samt de alternative sangskrivere Dorothy Parker – skæve, psykedelisk støjende elektroniske popsange, Perlemor – betagende smukke klange og vokal og Kasper Them Larsen – som fremfører nye sange i selskab med Asger Valentin og Bjarke Valentin fra bl.a. Synd & Skam.

Koncerterne er realiseret med støtte fra DJBFA. Alle koncerter til Song X begynder kl. 21:00. Billetprisen er 60 kr. per aften.

Program for Song X – Copenhagen Jazz Festival 2017- Christianshavns Beboerhus

Fredag 7/7, 21:00 – Clarissa Connelly

Lørdag 8/7, 21:00 – Kasper Them Larsen

Søndag 9/7, 21:00 – The Nielsen Sisters

Mandag 10/7, 21:00 – Bess

Tirsdag 11/7, 21:00 – Jeppe Kjellberg

Onsdag 12/7, 21:00 – Sav

Torsdag 13/7, 21:00 – Dorothy Parker

Fredag 14/7, 21:00 – Perlemor

Lørdag 15/7, 21:00 – Marie Eline
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.