OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny præsident for Rotary på Christianshavn

Foto: Tiltrædende præsident Ulla Elisabeth Madsen og afgående præsident Jette Baden inden præsidentskiftet, som foregik på rotaryklubbens faste mødested på Restaurant Kanalen, Christianshavn.

Ulla Elisabeth Madsen er indtrådt som præsident for Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klub. Hun tager over fra Jette Baden, der fortsætter som medlem af klubbens bestyrelse. Ulla Elisabeth Madsen er chef for forenkling og effektivisering i Handelsbanken og er samtidig medlem af bestyrelserne for Unicef Danmark og Soroptimist International of Europe og Soroptimist International


Foto: Ulla Elisabeth Madsen er ny præsident for Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klub. Her bærer hun præsidentkæden, som er prydet med navnene på alle præsidenter for klubben siden den blev stiftet i 1991.

Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klub:
Ulla Elisabeth Madsen, Amagerbrogade 30, 2/tv, 2300 København S., tlf. 20 70 63 10
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.