salmemaraton frelsers kirke copy

Salmemaraton i Amagerbro Provsti

Har du gået i skole på et tidspunkt hvor du ikke fik lært alle 791 salmer i Den Danske Salmebog, så er her en mulighed for at rette op på det: Amagerbro Provsti (som du højst sandsynligt hører under hvis du læser dette) indbyder til salme-maraton hvor man fra september 2017 og til maj 2018 får lejlighed til at synge samtlige salmer. Og – som bonus – får lejlighed til at se en stor del af provstiets kirker, for de forskellige sangaftener afholdes nemlig på skift i de forskellige kirker.

Helt pragmatisk lægges ud den 6. september i Solvang Kirke med salmerne nr 1 til 15.

Du kan læse mere om salme-maraton her.

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.