Program FCIC Openair 2017 FCIC

Openair 2017 musik- og teaterfestival for børn og unge

Fritidscenter Indre by & Christianshavn inviterer til årets Openair 2017 musik- og teaterfestival for byens børn og unge. På søndag d. 21. maj. kl. 12-20, går det løs i Kongens Have. Pak familien og picnickurven, og kom og vær med til en hyggelig dag i Kongens Have. De skønneste børn fra byens fritids- og ungdomsklubber, musik- & ungdomsskoler spiller musik og teater for alle. Arrangementet finder sted på Store plæne og Jazz-plænen (indgang fra Gothersgade). Der er gratis adgang for alle. Vi håber I vil komme og gøre dagen hyggelig sammen med os.

Fritidscenter Indre by & Christianshavns (FCIC) mål med Openair festivalen er sammen at skabe “mere musik og teater til byens børn og unge, samt borgere og gæster i Københavns kommune”.

Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor FCIC er arrangør for hele byen med fokus på børn og unges kulturliv igennem musik og teater.

Program FCIC Openair 2017 FCIC_full
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send