Jetski skaber kaotiske tilstande i Københavns Havn

Tragedien indtrådte forleden da hensynsløs sejlads i havnen kostede to amerikanske piger livet. Men sejlerne har advaret i årevis om kaotiske og hensynsløse forhold på vandet, uden at politi eller andre myndigheder har taget disse advarsler alvorligt.

I dag har regeringen meddelt, at der som følge af ulykken vil blive indført nummerplader på jetski, muligheder for konfiskation af jetski ved hensynsløs sejlads, en skærpelse i bødestraffen for at overtræde lokale bestemmelser og at der fra 1. januar kræves kørekort for at køre på vandscooter. Det er stort set det, to erfarne sejlere fra Christianshavn advokerer for i programmet herover.

Valby sejlklub mener ikke dette er nok – de mener det er nødvendigt at reglerne også gælder for speedbåde.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.