1 Super Brugsen

Forsøg på tricktyveri ved Superbrugsen på Torvet

Jeg vil opfordre kunder i Brugsen på Torvegade til lige at være lidt ekstra opmærksomme ved kassen i dag. Jeg blev øjensynlig afluret min pinkode, da jeg betalte. Det var et par, der stod bag mig. Jeg var alt for optaget af at betale mine varer, til at lægge mærke til dem..

Det var en anden kunde, der gjorde mig opmærksom på, at de havde kigget godt efter mens jeg skrev koden. Tak til ham. Han mente, at de ventede på mig udenfor. Så jeg gik en anden vej ud og hjem og undgik yderligere kontakt. Men ØV!!

Sandfærdig beretning fra i dag tirsdag den 25, april 2017 med tilladelse fra kunden!

2 Super Brugsen

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.