Nordatlantens Brygge 26.04.2017 004

Eksklusiv Færøsk Dobbelt koncert på Nordatlantens Brygge

Guðrið Hansdóttir og Heiðrik á Heygum

Fredag den 5. maj kl. 21
Dørene åbner kl. 20

Denne aftens to færøske artister tilhører en yngre generation af færøske musikere med et stærkt internationalt udsyn og inspiration.

Guðrið Hansdóttir

Nordatlantens Brygge 5 maj Gudrid Hansdottir_foto_sigga_ella

Aftenens første optræden er med prisvindende singer-songwriter Guðrið Hansdóttir, der optræder med sin trio. Over de seneste 10 år har hun været særdeles aktiv på den færøske og udenlandske musikscene. Hun har udgivet 5 soloplader, tournéret verden over. Guðrið er også anerkendt for sit samarbejde med Janus Rasmussen i den populære elektroduo BYRTA. Gudrids seneste anmelderroste album “Painted Fire” (2016) er udgivet i hele Skandinavien og Tyskland. Guðrið Hansdóttirs musik er en generøs blanding af folk og pop med et lettere melankolskt udtryk. Læs mere

Heiðrik á Heygum

heidrik a heygum_foto_sigga_ella

Multikunstneren Heiðrik á Heygum har tidligere udstillet sin malerkunst på Nordatlantens Brygge, men denne aften sætter han med sin fint slebne vokal sætter ord på sine oplevelser fra LGBT-miljøet i et lille samfund som det færøske. En tematik der er central på det aktuelle album “Funeral”. Her tages lytteren med på en melankolsk og humoristisk, såvel som konfrontatorisk rejse til et jazz og folkinspireret univers á la 1930-40’erne. Heiðrik akkompagneres af guitar, bas, tromme, ukulele og strygere. Læs mere.
Online billetsalg via Billetto.dk.

Med venlig hilsen
Martin Hilker
PR- og informationschef
Nordatlantens Brygge

Strandgade 91
1401 København K
Tel.: +45 3283 3727

Mobil: +45 2872 3874
nordatlantens.dk

Kunst og kultur fra Grønland, Island og Færøerne — i hjertet af København
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.