Reklamesøjle på torvet, i protest!

Reklameskilt på Torvet

Den 25. august 2016 gav Borgerrepræsentationen grønt lys til at sætte digitale reklamestandere op i Indre By og på Christianshavn. Kommunen har haft opsætningen af de digitale reklamestandere i udbud, og det gik til AFA JCDecaux, som blev valgt som leverandør på opgaven.

I den foreløbige aftale, der er indgået med kommunen og leverandøren, vil man udskifte 50 analoge reklamestandere med 21 digitale, hvoraf 8 af de 21 får en ny og mere opsigtsvækkende placering. En af de nye placeringer er på Christianshavns Torv.

Lokaludvalget fik mulighed for at kommentere placeringen og der var bred enighed om, at:

– At det er forbløffende, at forvaltningen vil opstille et så afvigende, opmærksomhedskrævende og demonstrativt element midt på Torvet – så kort tid efter nøje gennemtænkt renoveringen af Torvet (2014), som indebar fjernelse af overflødige elementer m.m.

– At man med opstillingen vil blokere den travleste “gangsti” mellem metroopgangen og fortov/busstoppested – hvilket naturligvis er hensigten, men direkte obstruerende for en naturlig afvikling af den gående trafik.

– At man med opstillingen skubber til en vanskelig balance for Christianshavns Torv ved at opsætte en stor, meget oplyst, digital reklamestander på Christianhavns Torv.

Lokaludvalget besluttede på den baggrund at svare forvaltningen, at man afviser den foreslåede placering af den digitale reklamestander. Men lige meget hjalp det, derfor har en meget kreativ person taget sagen i egen hånd.

1 Reklamesøjle på Torvet. Spottet den 23.03,2017
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.