kvinde i et aarhundrede crop

Christianshavns Bibliotek: Kvinde i et århundrede

stig-dalager_n (1)
Stig Dalager.

Forfatteren Stig Dalager præsenterer sin ny roman ”Kvinde i et århundrede”. Romanen handler om en af de første kvindelige filosoffer i Europa, den unge Stuart-prinsesse Elisabeth af Bøhmen. Den udspiller sig i det dramatiske 1600-tal hærget af religionskrige, men også præget af helt nye erkendelser af menneskets placering i universet og nye ideer om frihed og tolerance. I centrum for romanen står forholdet imellem den unge Elisabeth og den ældre berømte og landflygtige filosof René Descartes – et venskabsforhold, der udvikler sig til et kærlighedsforhold, og hvori Elisabeth udvikler flere af sine den dag i dag originale tanker.

Skuespilleren Ulla Henningsen fylder 60 år (1)
Oplæsning ved skuespiller Ulla Henningsen.

malenetrockhemplerjpg.
Moderator er filosof Malene Trock Hempler.

Onsdag den 8. marts kl. 20.00 på Christianshavns Bibliotek.

Gratis billetter udleveres på biblioteket
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.