60 sekunder filmfestival

60-sekunder filmfestival

Filmfestival viser, hvad vi er bange for, ude i byen.

Kortfilmfestivalen 60Seconds tager film ud af biografens mørke hen til mennesker, der hvor de er – på vej til arbejde, hen til en ven, hjem til familien – i byen. Festivalen modtog 140 film fra hele verden og festivalens jury – filminstruktør Annette K. Olesen, instruktør Vladimir Tomic og billedkunstner Eva Koch – har udvalgt 10 film, der alle forholder sig til årets tema ”Embrace your fear”.

Den 20. – 26. februar 2017 kan man se filmene ude i byen på metroperron ved Forum, Amagerbro og Christianshavns Metro, Kvarterhuset Amagerbros Gavl (2300 Kbh S.), Husgavl på Christianshavn ved Trangravsbroen (1400 Kbh), facaden på KØS – museum for kunst i det offentlige rum (4600 Køge), facaden ved Kulturværftet i Allégade (3000 Helsingør).
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.