banner-nytaarskur

Kom til nytårskur med christianshavnerbanko!

Christianshavns Lokaludvalg inviterer til en festlig fredag aften, når de traditionen tro holder den årlige nytårskur fredag den 13. januar. Nytårskuren bliver holdt i Beboerhuset på Christianshavn og dørene bliver åbnet kl. 18.00, og festlighederne begynder kl. 18.30.

Der vil naturligvis være nytårstaler, live musik og lidt godt til ganen i løbet af aftenen. Derudover vil der også være lidt fagligt indhold i form af et kort oprids af lokaludvalgets arbejde det forgangne og kommende år samt udviklingen på Christianshavn. Endelig vil der være uddeling af tre anerkendelsespriser og ikke mindst christianshavnerbanko, hvor det er muligt at vinde flotte præmier.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.