Frederik Heidemann

Beboerhuset i januar

KONCERTER OG TEATER
I CHRISTIANSHAVNS BEBOERHUS
JANUAR

Kasper Them Larsen

MARIE ELINE HANSEN / KASPER THEM LARSEN

Dobbelt koncert med Marie Eline Hansen og Kasper Them Larsen (aka Far). Begge kunstnere er sangskrivere og arbejder med en nærmest bombastisk nærhed i deres musik.

Marie Eline Hansen har spillet med i Bleeder group, Tra-ening, Thulebasen, Mit nye Band, Nanna og mange flere.
I 2016 skabte hendes fantastiske LP “Urolige Venner” en del omtale.Man ved aldrig helt, hvad man får, når man booker Marie Eline, men forvent “danske sange og lidt 90-er grunge og lidt agnostiske salmer”. Marie Eline har tidligere spillet i Beboerhuset – senest med Ex-Bleeder
Group (Peter Peter m.fl.) til en fremragende koncert.

Kasper Them Larsen (aka Far) har tidligere optrådt og udgivet under navnet Far og Farkomplekset. Denne aften vil Kasper spille nye sange på dansk.

Macbeth in the K

19.01 Start kl 20 Pris 50 kr.
MACBETH IN THE KITCHEN
Teaterstykket er på engelsk og udspiller sig i et køkken og er en genfortolkning af William Shakespeares værk, Macbeth. Karaktererne i stykket er køkkenudstyret an- vendt i tilberedelsen af en ret uden opskrift.
Det er en fortælling fra en idiot fuld af raseri og lyd men helt uden indhold. Folkene bag stykket er Kadro Pa, en tyrkisk teatergruppe fra istanbul der har specialiseret sig i genfortolkningen af klassike værker. På scenen har vi Simge Günsan som er under uddannelse her i Køben- havn, som skuespillerinde.

De ædlere dele

20.01 Dør kl. 20.00 Pris 30 kr.
DE ÆDLERE DELE

De Ædlere Dele (D-Æ-D) spiller dansksproget festpunk der handler om lange armhulehår og pædagoger der spiser uvorne børn. D-Æ-D har også været Ugens Kanon I DR Karrierekanonen med sangen “Øksesatan”, som handler om et mislykket økserøveri i den lokale Netto, i Kirke Værløse. Med koncerter senest på Nakkefestival og i Ungdomshuset må de siges at være i topform og glæder sig meget til at spille for jer på Beboerhuset.

Frederik Heidemann

27.01 Dør kl. 20 Pris 40 kr.
PIAGET / FREDERIK HEIDEMANN

Piaget er Martin Hasfeldts soloprojekt. Musikken er drømmende, og vi befinder os I et atmosfærisk lyduni-vers, der giver mindelser om 70’ernes ambient såsom Tangerine Dream og Klaus Schultze, men med mere moderne elementer og lyd. Storladne lydflader blandes med minimalpercussion, der til tider nærmer sig det tri-bale. Nogle vil måske kende lyden af Martin Hasfeldt som

I eget navn har spillet flere steder live i både København og Århus i 2016, og altså nu er at kende som Piaget.

Om værket ”Felt” forklarer Frederik Heidemann:

En lampe laver mere end bare lys. Ved at forstærke det elektromagnetiske felt omkring pæren til et lydsignal gøres den til i instrument i både lys og lyd. Felt er en komposition i lyset og lyden af 4 elpærer kontrolleret og processeret af en computer.

Tony Wakeford

28.01 Dør kl 19 Pris 100 kr.
TONY WAKEFORD / KIM LARSEN / SOLBLOT

I samarbejde med Café Grössenwahn og Bragagild kan vi i Beboerhuset præsentere Tony Wakeford (Sol Invictus), Kim Larsen (Of The Wand And The Moon) og Solblot.

Koncerten markerer udgivelsen af EP’en ”Ghostly Whist-lings” hvor de fire bands Sol Invictus, Solblot, Sonne
Hagal og Of the Wand and the Moon hver især leverer fortolkninger af en MR James fortælling.

10” EP’en kan selvfølgelig erhverves til koncerten og er trykt i 250 eksemplarer af det nye norske pladeselskab, Café Grössenwahn Grammophon. Koncerten d. 28. janu-ar markerer det første officielle samarbejde mellem Café

Grössenwahn og Bragagild, der i årtier har været meget aktive på musikscenerne i København, Oslo og Bergen.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.