lokaludvalg

Hvilket initiativ skal anerkendes af Christianshavns Lokaludvalg?

anerkendelsespris-2016

Hvem skal anerkendes for et godt initiativ? Hvilket projekt skal have en påskønnelse for at bidrage positivt til Christianshavns udvikling? Hvilken aktivitet skal fremhæves for at gøre Christianshavn til bedre sted at leve?

Christianshavns Lokaludvalg har indstiftet Anerkendelsesprisen. Den gives hvert år i december til en organisation, forening, institution, netværk eller lignende. Ud over æren er Anerkendelsesprisen en sum penge, som ikke er fastlagt på forhånd. Summen kan variere fra år til år.

Hensigten med prisen er at gøre opmærksom på christianshavnere, der viser vejen frem for Christianshavn.

Hjælp med at udpege kandidater
Har du et bud på et initiativ, kan du indsende forslag til Christianshavns Lokaludvalg frem til den 12. december. Derefter beslutter lokaludvalget, hvilket eller hvilke forslag, der skal have prisen.

Send dit bud til: christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk og beskriv gerne initiativet eller indsatsen – hvilken forskel det har gjort og hvad andre christianshavnere kan lære af initiativet, projektet, aktiviteten osv.

Prisvinderen og initiativet vil blive offentliggjort inden nytår og præsenteret i forbindelse med lokaludvalgets Nytårskur den 13. januar.

Det med småt

  • Anerkendelsesprisen gives til en organisation, forening, institution, netværk eller lignende med adresse i Christianshavns Lokaludvalgs område.
  • Anerkendelsesprisen gives ikke til enkeltpersoner og firmaer.
  • Lokaludvalget kan beslutte at give Anerkendelsesprisen til flere.
  • Lokaludvalget forbeholder sig ret til ikke at uddele Anerkendelsesprisen, hvis det vurderes, at der ikke er anerkendelsesværdige kandidater blandt de foreslåede. Det sige at prisen ikke nødvendigvis uddeles hvert år.
  • Man er velkommen til at indstille sin egen organisation, forening, institution, netværk eller lignende.
  • Et medlem af lokaludvalget, der foreslår en kandidat til prisen, er inhabil og må ikke være til stede, når lokaludvalget beslutter hvem, der skal modtage prisen.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.