ep_photography1

Fre. 16.12. – Magnus Knudsen, Lasse Aagaard og lånte fjer

Christianshavns Beboerhus – kl. 20.30 – 30 kr.

Akustisk aften på Christianshavns Beboerhus!

Søg væk fra decemberkulden og kom og hyg med din nærmeste til en akustisk trippelkoncert leveret af:
– Magnus Knudsen (De Høje Hæle og Orcas)
– Lasse Aagaard (Den Fjerde Væg)
– lånte fjer.

Magnus Knudsen er guitarist og forsanger i det særdeles aktive punk-band De Høje Hæle og det fremadstormende beatrock band Orcas. Han har længe arbejdet med sit soloprojekt – og denne aften vil han netop fremføre helt egne numre, uden støtte fra hans bands. Musi-kalsk henter han stor inspiration fra rockens og folkmusikkens rødder.

Lasse Aagaard er kendt fra bandet Den Fjerde Væg, hvor han både skriver sange og synger. Det er primært numre fra Den Fjerde Væg man vil opleve – og er vi heldige, vil han også give prøver på bandets helt nye numre fra albummet “jeg giver slip hvis du giver slip”, der endnu ikke er blevet spillet live i København.

Det sidste navn på plakaten er solisten lånte fjer. Han skriver og spiller dansksprogede sange, der hylder skønhed og melankoli.

de-hoeje-haele-facebook1
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.