roller-disco-fredenshavn

Roller Disco støttefest for Fredenshavn i Den Grå Hal

Fredenshavn ved Refshalevej kæmper videre i troen på et København på kanten, eller i vandkanten, med plads til skæve eksistenser og alternativ levevis off-grid.

Selma er Danmarks nye miljøskib, som har indgået et samarbejde med aktivisterne fra Fredenshavn om det oprydningsarbejde som foregår i Erdkehlgraven.

Weekenden 29./30. Oktober var 40 frivillige i to kolde efterårsdage ude på Refshalevej og skære vragene fra hinanden og hive sunkne både op. Ingen af de ansvarlige for de sunkne både var til stede og hjælpe.

Skipper Lars fra miljøskibet Selma af 1914: “Det er en kirkegård og losseplads for et par enkle uansvarlige individer, som ødelægger det for et ellers sundt miljø. Fredenshavn er godt for fuglelivet og for bevarelse af Refshalevej som Dansk kyststrækning. Det er en paradis inde i byen, som hurtigt vil kunne blive ødelagt af for hurtig trafik, som Netto bådene og andre hurtig sejlende. Fredenshavn har en masse seje unge kræfter, men først skal de hjælpe mig med at rydde op efter en tragisk fortid.”

Nu på lørdag d. 19 novemberholder vi Roller Disco støttefest på Christiania i Den Grå Hal. Det bliver et eventyrligt univers som bygges op ad aktivisterne fra Refshalevej. Traditionen tro er det børnene, som starter festen. Kl. 15 åbnes dørene til den hidtil vildeste rullebane, folkekøkken, rulleskøjte udlejning, byens bedste DJs, konkurrencer, workshops og meget mere. Kom med og oplev den kreative kultur som fristianden er grundlagt på. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien.

15.00 – 19.00 YOUNGmonkey roll
18.00 – 01.00 CRAZYpuma roll

Det her er en enestående chance for at møde “Piraterne” og få en sandfærdig sludder om hvad søren der egentlig foregår på Refshalevej.

Mvh Selma af 1914, Fredenshavn og Roller Disco Crew
Roller Disco støttefest på Christiania i Den Grå Hal
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.